Referenties

zakelijk

Bij makelaarskantoor Faasse & Fermont het nieuwe kantoor in Middelburg mogen voorzien van een Duo Color gietvloer.

Eveneens bij Control Media de toiletgroepen mogen renoveren. Na het schuren van bestaande tegelvloeren een mortelvloer aangebracht welke de volgende dag is voorzien van een undercoat met ingestrooid, gekleurd kwartszand. Op de laatste dag het vloerveld afgewerkt met een transparante sealer. Langs de randen een baan in mono color.

Prachtige Duo Color gietvloer aangebracht bij Control Media in Etten-Leur.

In 2 fases uitgevoerd. Totaal ca 600 m2

Mono Color gietvloer aangebracht bij Mood for Magazines. Bekend van o.a. het blad LINDA.Kleedkamer voetbalclub: Kleedkamer gerenoveerd middels het aanbrengen van een mortelsysteem en dubbele laag coating, inclusief lichte antislip.


Kantoorpand Oosterhout: 

Prachtige Mono Color PU Gietvloer aangebracht voor een verdiepingsvloer, bestaande uit een anhydrietvloer met vloerverwarming.


Productiehal Zeeland; uitgewassen betonvloer gestraald en voorzien van een epoxy mortelsysteem (troffelvloer) en afgewerkt met een dubbele laag epoxy coating inclusief textuurzand t.b.v. licht antislip.

Mortelvloer kantoorpand Oosterhout


Bedrijfshal, Teteringen

Oude kunststofvloer verwijderd middels schuren, stralen en nogmaals schuren, primer en dubbele laag epoxy coating aangebracht en vervolgens nogmaals een laag coating met lichte antislipkorrel aangebracht. Op de laatste dag het vloerveld voorzien van een matte sealerlaag.


Hockeyclub Zwart-Wit te Breda;

2 vloerdelen gerenoveerd middels het uithalen van slechte delen en uitvullen met epoxy mortel, prepareren van de ondergrond en aanbrengen primer op dag 1

Op dag 2 vloerveld voorzien van epoxy coating met ingestrooid zand t.b.v. antislip en op dag 3 nogmaals epoxy coating aangebracht.